Ayurvedische massage

Massagepraktijk Mary Gouda ayuvedische klassieke massage stoelmassageAyurvedische massage is een holistisch energetische massage. Men maakt gebruikt van geurige- gepaste oliën; samengesteld volgens situatie / persoonlijkheid van de behandelde. De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).
Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades.
Ik gebruik bij de ayurvedische massage olie die behandeld is met medicinale kruiden. Deze olie bereid ik zelf met kruiden en etherische oliën gebaseerd op jou disbalans. Er zijn vele technieken om het lichaam op te warmen en om spanningen los te maken. Het lichaam wordt soepeler en de energie neemt toe. De combinatie tussen massage technieken, ayurvedische olie die behandeld is met kruiden en een massage die aangepast is op het lichaamstype, zorgt ervoor dat je helemaal in balans komt.
Houdt er rekening mee dat het hele lichaam aan bod komt, dus ook buik, borst en hoofdhuid. Het kan dus zijn dat er wat olie in de haren achterblijft. Handig om te weten voor je kledingkeuze die dag en de activiteit die je na de massage nog wil ondernemen. Denk ook aan de tijd die je op dat moment ter beschikking hebt, met een korte pauze zijn we zo,n 2 uur met de massage bezig.
Namasté!

Boek de ayuvedische massage